Simyo

Een bijzonder goede keuze voor een mobiele providers is volgens ons duidelijk Simyo. De reden hierachter is even simpel als effectief, want je betaalt namelijk gewoon heel weinig voor het gebruik van je mobiele telefoon. Dat is ook de reden dat het aantal klanten van Simyo bijzonder hard stijgt, want steeds meer mensen beginnen door te krijgen dat ze eigenlijk de afgelopen jaren gewoon onnodig veel hebben uitgegeven aan een telefoon abonnement, terwijl ze nu dus gewoon zien dat het anders kan. En beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, want je kunt beter maar gewoon een keer bij de juiste mobiele provider beginnen dan dat je dit nooit doet en altijd maar bij je te dure provider blijft hangen. Hier kun je dus op mobiele-providers.nl achter komen door Simyo eens naast de andere providers te leggen.


Ik ken Simyo niet, is deze provider te vertrouwen?

simyomobieleproviderKPN is het ondersteunende netwerk van Simyo, dus in het geval Simyo je misschien nog niet zo bekend of betrouwbaar in de oren klinkt zal KPN dit ongetwijfeld wel doen. Dat kan misschien dan ook je laatste twijfels wegnemen, want op tevredenheid scoort Simyo bij haar klanten erg hoog. Het is dan ook zeer de moeite deze mobiele provider een kans te geven, want hiermee kan in elk geval je portemonnee meer gevuld blijven dan bij andere, vaak duurdere mobiele providers.

Simyo heeft dus alleen losse abonnementen voor je en geen simlockvrije telefoons of andere telefoon abonnementen. Door de focus hier te leggen kan Simyo een van de goedkoopste providers zijn van Nederland.